Nærområdet til barnehagen

Rundt barnehagen ligger mange plasser som er spennende å besøke: Gården, fjæra, Storskogen, klatretre og akebakken er noen av dem

Gården:                                                                                                                                                  

Gården er selvfølgelig vårt viktigste område utenfor barnehagegjerdet. Her er vi daglig på turer, enten i fjøsen, i drivhuset, i åkeren eller på slåttmarka. Eller bare en tur for å studere traktorene!

Storskogen:

Storskogen er vår faste turplass i skogen. Her har vi basecamp hvor vi nylig har etablert en naturklatrejungel. Her kan man finne elementer som passer både for små og større barn. Et stort 16-mannstelt med gulv, benker og vedovn fungerer som le for vær og vind. Ellers er det en flott bålplass utenfor som gir mulighet for matlaging.  

Fjæra:

Hvem liker seg ikke i fjæra? Her finner vi alltid mye spennende under tang og steiner! For ikke å snakke om hvor artig det er å leke i vannet! Det mest spennende i fjæra er nok en tur til øya, emn da gjelder det å komme seg tilbake til fastlandet før floa kommer.....

I tilllegg har vi flere andre faste turmål rundt i nærområdet som vi liker å gå på tur til: Steinrøysa, Vedskogen, Klatretreet og Akebakken er noen av dem.