Åpen dag

Lørdag 17. november arrangert vi åpen dag i Stemland Gårdsbarnehage. Dette ble en kjempesuksess! Speiderne i Valnesfjord, FAU i barnehagen og barnehagens ansatte hadde gått sammen om arrangementet.

Fra kl 11.00 til kl 15.00 var det masse folk på besøk. Vi har ikke noe nøyaktig antall, men anslår at det var nærmere 200 innom i løpet av dagen.


De som var på besøk fikk delta på ulike aktiviteter, eller de fikk ta en titt på hvordan vi har det i barnehagen. Aktivitetene ute var det Speiderne som hadde ansvaret for. Både orienteringsløypa og lassokasting var populært. Alle som hadde lyst fikk også steke sitt eget pinnebrød.

Det var også anledning å bli bedre kjent med hester. På jordet var det mulighet for å ri på Leffe sammen med Camilla. Og langs veien kunne barna kjøre tur i med Runa og Julius som hadde med seg hestevogna.

Inne i barnehagen hadde foreldreutvalget disket opp med kaffe, kake og saft. Ansiktsmaling var en veldig populær aktivitet blant barna, men også noen få voksne ønsket å få ansiktet malt!
Alt i alt en kjempeflott dag!

Stemland Gårdsbarnehage ønsker å takke alle speiderne, foreldrene og de ansatte som stilte opp og ordnet i stand arrangementet.