Nærområdet til barnehagen

Rundt barnehagen ligger mange plasser som er spennende å besøke: Gården, fjæra, Storskogen, klatretre og akebakken er noen av dem

Gården:                                                                                                                                                  

Gården er selvfølgelig vårt viktigste område utenfor barnehagegjerdet. Her er vi daglig på ulike turer, enten i fjøsen, i drivhuset, i åkeren eller på slåttmarka. Eller bare en tur for å studere traktorene!

Storskogen:

Storskogen er vår faste turplass i skogen. Her har vi basecamp hvor vi har etablert en naturklatrejungel. Her kan man finne elementer som passer både for små og større barn.  Vi har nylig fått oss en stor grillhytte som vi er superglade for. Den beskytter oss mot vær og vind og gir oss en mye større mulighet til å være lengre på tur. Vi kan gå inn for å varme oos, lese bøker og lage mat. Ellers er det også en flott bålplass utenfor som gir mulighet for matlaging utendørs. I utkanten har vi eget utedo med stellebenk som vi bruker flittig.

Fjæra:

Hvem liker seg ikke i fjæra? Her finner vi alltid mye spennende under tang og steiner! For ikke å snakke om hvor artig det er å leke i vannet! Det mest spennende i fjæra er nok en tur til øya, emn da gjelder det å komme seg tilbake til fastlandet før floa kommer.....

Fjæreskogen:

Rett ved siden av fjæra er det en nydelig skog med mange små hauger å klatre på, det er masse trollskjegg og ikke minst så hekker Hegra der. Det er en spennende skog. For tiden har det vært mye rotvelt i fjæraskogen, vi må derfor holde oss unna til vi får se hva som skjer med resten av trærne.

I tilllegg har vi flere andre faste turmål rundt i nærområdet som vi liker å gå på tur til: Steinrøysa, Vedskogen, "Råttentreskogen", Mummihuset, Klatretreet og Akebakken er noen av dem.