Nyhetsarkiv

 • Ledige barnehageplasser

  Vi har ledige barnehageplasser fra høsten-24. Om det er noen som ønsker plass er dere hjertelig velkommen på besøk 22.april😊

 • Barnehageopptak

  Har du behov for barnehageplass? Vi har ledige plasser fra august, både på småbarn- og storbarnsavdeling.
  Søknadsfrist er 1.mars-24.
  Søknadsskjema finner du på Fauske kommune sine sider(det er felles opptak for alle barnehagene i Fauske kommune):
  https://www.fauske.kommune.no/soeke-og-bytte-barnehage.512803.no.html
  Ta gjerne kontakt på telefon om dere lurer på noe:)

 • Planleggingsdager 2023-24

  Vi har 5 planleggingsdager hvert barnehageår. For 2023-24 er det planleggingsdager; 17.og 18.august-23, 17.november-23, 2.januar-24 og 2.april-24.
  Disse dagene brukes til planlegging av aktiviteter som skal gjøres og hvordan hverdagen i barnehagen skal gjennomføres til det beste for barn og voksne ut fra det rammeplanen sier vi skal. I tillegg er det kursing og gjennomføring av ulike oppgaver for å bli bedre i jobben vår.

 • Tilkallingsvikarer søkes barnehageåret 2023-24

  Vi er ute etter flere vikarer i barnehagen. Kan du tenke deg å jobbe sammen med oss, eller kjenner du noen som kunne egne seg? Ta kontakt med oss i barnehagen på telefon 75649595 eller styrer Ann Merete 48026437. Kom gjerne innom oss på besøk!
  Vi søker deg som har lyst og mulighet til å jobbe litt eller har mulighet til ganske mye i perioder.

 • God Jul og Godt Nytt År

  Vi ønsker små og store ei riktig god jul og et godt nytt år.
  Barnehagen har åpent i romjula ut fra de behovene som er meldt inn til oss. Vi holder åpent fra 06.45-16.00 alle dager bortsett fra 27.12, da stenger vi 15.30.
  Mandag 2.januar er det planleggingsdag, barnehagen er derfor stengt da.

 • Sommer 2022

  Barnehagen holder åpent gjennom hele sommeren med vanlig åpningstid.
  Nytt barnehageår startes med planleggingsdager 18. og 19.august. Da er barnehagen stengt. De ansatte skal delta på kurs; Med lek som kompass. I tillegg skal vi legge gode planer for neste år.
  Nye, oppdaterte vedtekter er lagt ut under fanen som heter dokumenter.
  En riktig god sommer ønskes dere alle sammen.

 • Planleggingsdager 2022-23

  Vi følger skoleruta til Fauske kommune og Planleggingsdager for neste barnehageår er :
  18.og 19.august-22
  18.noevember-22
  2.januar -23
  11.april -23

 • Ledig vikariat som barne- og ungdomsarbeider eller assistent

  Vi har ledig vikariat som barne- og ungdomsarbeider/assistent. Er du ute etter jobb og tenker at barnehageyrket passer for deg - ta kontakt med oss i barnehagen.
  Utlysningstekst i vedlagte link:)

 • God Jul og Godt Nytt År

  Vi ønsker store og små en riktig God Jul og et godt nytt år. Takk for ett begivenhetsrikt år:)
  Vi ser frem til 2022 med de sprell og gleder det bringer med seg.
  Minner om at det er planleggingsdag 3.januar. Da er personalet i barnehagen for å planlegge neste år. Vi skal bl.a jobbe med brukerundersøkelsen, Mitt Valg, Lekemiljø og Arbeidsmiljø.

 • Planleggingsdager

  Planleggingsdager barnehageåret 21-22; 19.august, 20.august, 19.november, 3.januar, 19.april

 • God sommer

  Vi ønsker små og store en riktig god sommer🌞
  Barnehagen har vanlig åpningstid i sommer, det er bare å ta kontakt om det er noe som dukker opp. Planleggingsdager er 19.og 20.august, da er barnehagen stengt.
  Det er fortsatt 2 småbarnsplasser ledig fra høsten.

 • Er det noen som vil komme å leke sammen med oss?

  Vi har fortsatt noen ledige småbarnsplasser i barnehagen fra august 2021. Ta kontakt med oss om du har barn og er interessert i barnehageplass, telefon 75649595. Dere kan gjerne komme på besøk for å se hvordan vi har det, men ta gjerne kontakt med oss på forhånd så dere vet at vi er tilstede.
  Søknadsskjema finnes på Fauske kommune sin hjemmeside.

 • Godt nytt år

  Nå er vi godt i gang med nytt år i barnehagen. I dag har ridning stått på programmet for noen, mens en annen gjeng har hatt fjøsgruppe her på gården.
  Vi er så heldig at vi kan samarbeide med gårdseier Kim Børge om de daglige gårdsaktivitetene våre og at vi er velkommen til å bruke gården som en fantastisk pedagogisk arena. I tillegg er vi så heldige at vi kan leie hest hos Stall Elverhøy. Det betyr at vi kan fortsette med vår ukentlige ridning selv om vår egen hest dessverre måtte avlives rett før jul.

 • God Jul

  Vi vil ønske alle sammen ei riktig god jul og et godt nytt år🎅 Vi ser frem til 2021 og satser på at alt går tilbake til normalen ganske snart. Vi ser frem til å invitere inn i barnehagen igjen og ikke minst gi hverandre en god klem. Det har vi savnet❤

 • Sommer på hell - høsten er i anmarsj

  Nå er vi kommet inn i høstmåneden og naturen byr på mye spiselig for tiden. Vi plukker bær, høster grønnsaker og i fjøset er det egg som vi tar inn og spiser til måltidene. Det er ei nydelig tid og vi nyter den så godt vi kan med mye utetid. Vi jubler for hver dag vi kan ta på joggeskoene og løpe ut.
  Fjøsgruppene er kommet godt i gang og området på utsiden av gjerdet utforskes så smått blant de yngste. De eldste har allerede vært på en del turer i området.

 • Barnehagen åpner

  Nå åpner vi barnehagen for fullt igjen, etter å hatt redusert åpningstid noen uker. Vi følger fortsatt smittevernsveilederen, men tenker at vi skal ha mulighet til å holde åpent så lenge vi har kjøkkenhjelp en periode. Om det skulle oppstå sykdom blant ansatte eller fravær av annen årsak må vi vurdere åpningstiden igjen. Dette må vi jobbe med kontinuerlig, vi er ganske sårbare om det skulle oppstå noe uforutsett. Det er også slik at vi i ytterste konsekvens må sende hjem barn om vi ikke klarer å ha bemanning som er tilfredstillende i forhold til smittevernsveilederen.

 • Barnehagen stengt ut uke 16.

  Norge er inne i en tøff tid der alt handler om å begrense koronasmitten. Barnehagen holder, som alle landets barnehager, stengt i denne perioden. Det er veldig trist å ikke være sammen med alle de flotte barna vi har i barnehagen, men vi vet at dette går over og da kan vi klemme og kose så mye vi bare kan:) Nå må alle brette opp ermene og bidra i denne dugnaden for hele Norges befolkning.
  Vi skal i utgangspunktet åpne barnehagen som vanlig 20.april, men avventer hvordan det skal gjøres til regjeringen har kommet med egen veileder til barnehagene.

 • Trenger du barnehageplass?

  Trenger du barnehageplass? Velkommen til en KreAktiv barnehage. Hos oss er det et Aktivt og Kreativt miljø, hvor både store og små skal trives!

 • GOD JUL

  Nå er det snart jul og vi vil takke alle barn, foreldre og samarbeidspartnere for samarbeidet i 2018. Vi ønsker alle sammen ei riktig God Jul og et godt nytt år;)

 • Høst i barnehagen

  Både to- og firbeinte koser seg i barnehagen i et nydelig høstvær.

 • Planleggingsdager barnehageåret 2019-20120

  Vi har 5 planleggingsdager i løpet av barnehageåret og da er barnehagen stenhgt;
  15. august 2019,
  16. august 2019,
  22. november 2019,
  2. januar 2020,
  14. april 2020

 • Ledige barnehageplasser

  Trenger du barnehageplass fra høsten? Vi har 2 ledige storbarnsplasser (3-6 år) i barnehagen. Ta kontakt med oss i barnehagen om du vil komme på besøk for å se eller gå inn på Fauske kommune sine hjemmesider for å søke digitalt. det er samme søkeportal som de øvrige barnehagene i kommunen.

 • Barnehagedagen 2019/ 10.års jubileum

  Velkommen til markering av at barnehagen er 10.år☺

 • Vi trenger flere vikarer

  Lyst til å jobbe i en Gårdsbarnehage? Vi trenger flere vikarer. Det hender at også vi som jobber i barnehagen blir syke, og da trenger vi vikar i barnehagen. Både korttids- og langtidsvikariater. Vi søker deg som har erfaring fra barnehageyrket, eller du som har lyst til å prøve noe nytt. Kontakt oss på 75 64 95 95 for en prat.

 • Høsten er her

  Høsten har vært preget av mye regn, men vi koser oss i barnehagen.
  Vi har tema vann og har eksperimentert mye med det; "dusjing" i hageslange, såper i vannet, formingsaktiviteter med tema vann, livet i havet, lek og moro.

  Ny årsplan er ligger under fanen som heter dokumenter.

 • GOD SOMMER

  Vi ønsker alle små og store en riktig god sommer.
  Barnehagen er åpen i hele sommer, ut ifra de behov som er meldt inn fra foreldre. Til nye barn og voksne- Kom gjerne innom på besøk hvis dere ønsker og har mulighet.
  Minner om at høstens planleggingsdager er 16. Og 17. August 2018. Da er barnehagen stengt.

 • LEFFE

  Leffe er vår flotte og snille hest som vi elsker å ri på. Han er blitt ganske gammel, men storkoser seg på jobb med barnehagebarna.

 • Det er vår i barnehagen

  Nå ønsker vi at snøen skal bli borte slik at syklene kan komme frem igjen. Det har vært en lang vinter og nå ser vi at det skjer noe for hver dag; snøen smelter, fuglene og en del insekter er kommet tilbake og det kommer lam og småkalver i fjøset. Ei herlig tid:)

 • Vi søker flere vikarer

  Har du lyst til å jobbe i barnehage, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe i vår barnehage? Vi søker etter deg som trives med å være sammen med barn, har godt humør, er tålmodig og fleksibel.
  Kom gjerne innom barnehagen eller ta kontakt med Ann Merete for en prat, telefon: 75649595
  Håper vi ses!

 • GOD JUL

  Ei riktig God Jul og et Godt Nytt År ønskes dere fra små og store i barnehagen

 • ANGÅENDE FOTOGRAFERING I BARNEHAGEN

  Det er greit å ta bilder av egne barn sammen med andre under arrangement (som f.eks luciatog, sangfremvisninger), men kun til privat bruk. Det betyr at det skal i eget fotoalbum hjemme og det skal ALDRI publiseres noe sted hvor det blir offentlig(Facebook, instagram etc). Det er ikke lov til å publisere bilder av barn uten samtykke, og kan i verste fall politianmeldes.


 • Mini og Martine

  Vi har fått 2 nye kaniner som skal bo hos oss fremover. Det er Mini og Martine og de bor nå sammen med "gamle" Rusken og marsvinet Pedro.
  De storkoser seg sammen og har virkelig blitt gode venner. De elsker løvetann og grønnsaksrester. Det er stor stas å få holde kaninene i bånd og de koses ofte med.

 • planleggingsdager 2017-2018

  Neste års planleggingsdager i barnehagen:
  Mandag 14. og tirsdag 15.august 2017
  Fredag 17. november 2017
  Tirsdag 2.januar 2018
  Tirsdag 3.april 2018

 • Barnehageplass

  Nå nærmer det seg søknadsfrist for barnehageplass til neste år. Vi har ledige plasser på både storbarn- og småbarnsavdeling. Søknadsfrist er 1.mars.
  Fauske kommune har felles søkeportal til alle barnehagene:
  https://fauske.ist-asp.com/fauskepub/login.htm

  Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail om dere lurer på noe.

 • Sola tilbake

  Endelig kom sola tilbake. Det ble feiret med solfest; solsanger, gule frukter, gul saft og god stemning:)

 • Adventstid i barnehagen

  Nå er det snart advent og vi har tyvstarta litt. Storklubben bakte i går deilige julekaker som vi skal kose oss med i en travel førjulstid.
  Fremover er det mye spennende på planen: adventstund, nissebesøk, kirkebesøk, Lucia, julefrokost, juletrehenting og en del hemmeligheter. Det er ei flott tid og vi gleder oss sammen med barna over det som skal skje:))

 • POTETOPPTAK

  Nå er høsten kommet og det er tid for opptak av poteter.

 • St.hansfeiring i barnehagen

  I dag har vi skattejakt og pølsegrilling i barnehagen.
  Kaptein Svartskjegg har gjemt en skatt i barnehagen..... Lykken var stor da noen fant skattekista!

 • POTETSETTING

  Nå er alle potetene kommet i jorda og det er bare å vente på høstens avlinger.

 • Vår i barnehagen

  Nå skjer det mye spennende rundt oss. Lamminga er for alvor starta og det spirer så smått på bakken. Ei nydelig, men noe gjørmete tid vi er inne i:) Snart kommer varmen og da blir det joggesko-føre.

 • Ledige barnehageplasser

  Ønsker du barnehageplass i Stemland Gårdsbarnehage? Vi har fortsatt ledige plasser!!Ta kontakt med oss i barnehagen eller kom innom for en hyggelig prat. • Vikarer søkes til barnehagen

  Lyst til å jobbe i en Gårdsbarnehage? Vi trenger flere vikarer. Det hender at også vi som jobber i barnehagen blir syke, og da trenger vi vikar i barnehagen. Både korttids- og langtidsvikariater. Vi søker deg som har erfaring fra barnehageyrket, eller du som har lyst til å prøve noe nytt. Kontakt oss på 75 64 95 95 for en prat. • Adventstid på Stemland

  Desember er en flott måned i barnehagen. En travel, men veldig koselig førjulstid!

 • Ansatte på Stemland

  Dette er nesten hele gjengen som jobber på Stemland i år.

 • Stilling ledig: BARNEHAGELÆRER

  Solrunn har fått seg ny spennende jobb hos First Scandinavia i Bodø, så da skal hun desverre slutte hos oss. Vi søker derfor hennes etterfølger som pedagogisk leder på Skogstua. På skogstua gå de 18 største barna i barnehagen. Der tilbringer de dagene sammen med Wenche, Mette, Ann Merete og Maria.

 • Legevakt i Norge

  Fra 1. september har legevakten samme nummer i hele landet, 116117. Fra da av vil du komme til legevakten der du oppholder deg, uansett hvor du ringer fra.

 • VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR

  Nå er vi kommet godt i gang med nytt barnehageår på Stemland. Nye barn har startet og vi har startet opp med alle aktiviteter, turer, fjøsgrupper, bærplukking....... Det har vært en flott oppstart så langt.
  Minner om høstens foreldremøte som er tirsdag 15. september-15.

 • Verdens beste jobb er ledig!

  Stemland Gårdsbarnehage har ledig 50 % stilling som barne- og ungdomsarbeider/assistent. Stillingen er et vikariat med oppstart 1. oktober 2015, og som varer til 15. august 2016. Har du lyst å være med å videreutvikle vår barnehage basert på vår filosofi: Å skape en aktiv og levende barnehage gjennom de rike natur- og kulturbaserte opplevelsene som gården og nærmiljøet gir.

 • GOD SOMMER!!

  SMÅ OG STORE ØNSKES EN GOD SOMMER FRA ALLE OSS I BARNEHAGEN!
  Bildet er fra den daglige fjøsrunden hvor alle dyrene våre for mat og stell. Flaskelammene er blitt veldig kosete og nyter stunden sammen med barnehagebarna.

  Oppstart for nytt barnehageår er mandag 17.august.

 • Brukerundersøkelse 2015

  Brukerundersøkelsen vi har fått foreldrene til å svare på er nå ferdig.
  I år har vi en total score på 5.53(av 6 mulige)!! Det betyr forhåpentligvis at alle foreldrene er fornøyde med det barnehagetilbudet vi gir. Vi er veldig fornøyde med resultatet, men jobber fortsatt med å bli enda bedre på alle områder

 • ENDELIG VÅR

  Nå er det vår på Stemland. Ski og vinterklær er byttet ut med regnklær og vann. Ungene storkoser seg i sølepytter og utforsker hver lille vanndråpe med pinner, båter og stein...! Ei hærlig tid har vi fremfor oss!

 • UT PÅ TUR - ALDRI SUR

  Mandag og turdag er en flott måte å starte uka på. I går ble Storskogen besøkt av hele skogsstua, noen på ski og andre på føttene. Et nydelig vintervær hadde vi.

 • HØST I BARNEHAGEN

  Vi nyter flotte dager på Stemland. Fine dager nytes gjerne på tur i fjæra med store og små.

 • Folkehelseuke

  Fauske kommune arrangerer folkehelseuke denne uka. Vi i barnehagen er også med og gjennomfører ulike aktiviteter hele uka.

 • GOD SOMMER

  Vi ønsker alle barn, foreldre og øvrige samarbeidspartnere en god sommer!
  Vi håper på mange fine sommerdager der bading og uteliv i nærområdet vil stå sentralt.
  Vi minner om at det er planleggingsdager i barnehagen 14. og 15. august 2014!

 • VÅR I BARNEHAGEN

  Nå er det endelig vår og sommer på Stemland og det benytter vi med å være ute stort sett hele dagen; tur i fjæra, sykkeldag, lamming, søppelplukking og mye annet spennende.

 • Stemland gårdsbarnehage sitt eget OL i Klungsetmarka

  Fredag dro hele barnehagen på leting etter snøen. Inspirert av OL drog vi til Klungsetmarka for å ake og gå på ski. Det var kjempefine forhold - små og store koste seg i et fantastisk vær.

 • Ledige barnehageplasser

  Ønsker du barnehageplass i Stemland Gårdsbarnehage?

  Ta kontakt med oss i barnehagen eller kom innom for en hyggelig prat.

 • ISTID

  Nå er sola kommet tilbake og det er flott ute. Litt kaldt og med mangel på snø er det isen som er i sentrum. En "hval" er stranda i isen og den har vi besøkt mange ganger. I tillegg er skøytene flittig brukt. Jordene rundt er perfekte skøytebaner.

 • GOD JUL

  Stemland gårdsbarnehage ønsker små og store ei riktig god jul!

 • JULETREPYNTING

  I dag har storklubben pynta juletre.
  Nå er det jul i barnehagen og i morgen feirer vi Lucia-dagen med tog og lussekatter.

 • Adventstid i barnehagen

  Vi er inne i ei fantastisk tid i barnehagen. Adventstida er skikkelig koselig - både store og små koser seg og nyter hver dag!

 • Kafe på FN-dagen

  Torsdag 24. oktober markerte vi FN-dagen. Da arrangerte vi kafe og marked til inntekt for Redd Barna.

 • RYPEJAKT

  Mandag dro storklubben helt til Sulis på rypejakt. Dette er noe de har venta lenge på.

 • Høst i barnehagen

  Nå er høsten kommet og da er det innhøsting av bær og grønnsaker. I går var vi i gulrotåkeren og tok opp gulerøtter.

 • BRANNVERNUKE

  Denne uka har vi fokus på brannvern i barnehagen. Dette er et viktig tema og alle ungene er kjempeflinke. De kan mye om brannvern og hva vi skal gjøre når brannalarmen ringer. Ekstra stor stas ble det i dag da brannbilen kom på besøk.

 • PLANLEGGINGSDAGER

  Torsdag 15. og fredag 16. august er det planleggingsdager. Da holder barnehagen stengt!!
  Nytt barnehageår starter mandag 19. august.

 • Arctic Race of Norway

  I går var vi heiagjeng når Arctic Race of Norway gikk av stabelen.
  Det er viktig å få med seg slike store begivenheter når de skjer i nærområdet!

 • Verdens beste jobb er ledig!

  Stemland Gårdsbarnehage har ledig stilling som barne- og ungdomsarbeider/assistent. Stillingen er et vikariat i 70 % stilling i et år.
  Bli med oss å videreutvikle vår barnehage basert på vår filosofi: Å skape en aktiv og levende barnehage gjennom de rike natur- og kulturbaserte opplevelsene som gården og nærmiljøet gir.

 • HÆSJING

  I dag har vi hæsja i barnehagen. Små og store har løfta og raka gress hele formiddagen, så nå håper vi på godt tørkevær i noen dager fremover.

 • Sykkeldag i barnehagen

  Onsdag hadde vi sykkeldag i barnehagen. Alle hadde med seg egne sykler og suste rundt barnehagen runde etter runde.

 • Nå er det kommet 5 kyllinger i rugekassa vår

  Nå har vi fått 5 små kyllinger i rugekassa og dermed er nedtellingen over.

 • Besøk ved vikingehaugene på Nes i Valnesfjord(Mosnes)

  På onsdag var hele barnehagen på tur for å se på vikingehaugene.
  Vi hadde lest litt om vikingetida på forhån og sett bilder av ting som er blitt funnet i området.

 • HURRA FOR 17.MAI

  Vi ønsker alle små og store en riktig god 17.mai-feiring!!

 • LAMMING

  Nå skjer det mye spennende i barnehagen. Ho Lillemor har fått 3 lam og ho Ulrikke venter også lam i disse dager.
  Det var stor stas å komme i barnehagen på mandag da ryktene om smålam hadde spredt seg blant små og store......
  Alle fikk se, og noen fikk til og med holde lammene.

 • Storklubb

  Storklubben har klubb hver torsdag og da gjør de mye spennende. Nå holder vi på med legobygging. Flotte robotdyr blir laget etter godt samarbeid. Her er det ei krokodille som blir laget.

 • KARNEVAL

  Forleden ble det arrangert ordentlig karneval i barnehagen. Mange rare dyr og mennesker i allslags fantastiske kostymer var å se......

 • Kanotur på Stemlandsvannet

  Alt regnet de siste dagene har skapt en stor innsjø på jordet like utenfor barnehagen. Vi har kalt det Stemlandsvannet!

  Stemlandsvannet er perfekt for kanoturer, og er akkurat passe dypt.

 • Ønsker du plass i Stemland Gårdsbarnehage

  Trenger du barnehageplass høsten 2013?Vi har fortsatt ledige plasser i Stemland Gårdsbargehage. Kom gjerne på besøk for å se hvordan vi har det her på Stemland.

 • Storklubb-tur

  Forleden var storklubben på hyttetur i Per Sjursodal. Vi ble kjørt opp med snøscooter av Tobias sin pappa og koste oss hele dagen i ett knallfint vintervær!

 • Solfest

  Nå skal sola være på plass her på Stemland og dette markerte vi på mandag med en skikkelig solfest!

 • Vinteren er her

  Endelig er det kommet litt snø i barnehagen.......
  Ongene storkoser seg med snømannlaging og akebrettkjøring. Vi håper på mye snø fremover så vi kan få bruke snøformingsutstyret igjen!

 • Adventstid i barnehagen

  Vi samles hver dag til adventsstund inne på skogsstua. Det er ei kosestund for store og små.

 • Åpen dag

  Lørdag 17. november arrangert vi åpen dag i Stemland Gårdsbarnehage. Dette ble en kjempesuksess! Speiderne i Valnesfjord, FAU i barnehagen og barnehagens ansatte hadde gått sammen om arrangementet.

 • Verdens fineste stilling ledig!

  Vi søker etter førskolelærer og barne- og ungdomsarbeider/ assistent.

 • Slakting i barnehagen

  I går hadde vi slaktedag i barnehagen. Etter selve avlivingen av dyret, fikk store og små være med på å oppleve dette. Det var en spennende dag!

 • Kanotur ved Graurvatnet

  Hele barnehagen på høsttur ved Graurvatnet i øvre Valnesfjord

 • Rypejakt

  Torsdag 4. oktober var de største barna på rypejakt i Sulis.

 • Brannvernuke

  Stor stas da Roy kom på besøk med brannbilen

 • VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR

  Barnehagen var forleden på blåbærtur. Mange bær fant veien i småe barnemager..... De plukket også masse bær som vi har laga syltetøy av og det smakte supert på nybakt brødskive!

 • Fisketur

  I går var barnehagen på fisketur.
  Resultet; 2 makrell og en torsk!!

 • HESJING

  I dag har alle vært med på hesjing i barnehagen.

 • GOD SOMMER!!

  Høstens planleggingsdager er torsdag 16. og fredag 17.august. Da er barnehagen stengt!

 • Sjøstua på Bodø-tur

  I Bodø fikk vi treffe selveste Pelle Politibil

 • STORKLUBB-AVSLUTNING

  Storklubben har vært i Lønsdal på avslutningstur

 • Vikariat som pedagogisk leder

  En av våre ansatte skal fra høsten ut i svangerskapspermisjon. Da trenger vi en vikar mens hun er borte, og søker derfor etter:

  Pedagogisk leder

 • Kyllinger

  Pip Pip....
  Noen søte, små kyllinger har blitt klekket ut!!

 • NYDELIGE SMÅLAM

  Det har vært lamming i barnehagen.

 • Vi trenger vikarer

  Har du lyst til å være med oss på tur i fjæra?

  Vi trenger flere tilkallingsvikarer.

 • Besøk oss på Facebook

  Besøk Stemland Gårdsbarnehage på Facebook!

 • Leffe får nye sko

  Idag har Leffe fått nye sko. Vinteren er over, så nå er det sommersko uten brodder. Spennende å følge med når hovslager Brett skjærer, filer, hamrer og banker. Ekstra interesant når Brett forklarer på engelsk! Vi voksne oversetter, men enkelte ord forstår også barna!

 • Endelig sykkelsesong!

  Nå er våren kommet til Stemland, og det var stor stas da vi tok frem syklene denne uka

 • Kyllinger

  Idag har vi tatt frem rugekassen og lagt egg i den. der skal de ligge i 21 dager, og så håper vi å få høre små pip fra eggene...

 • God Påske

  Stemland Gårdsbarnehage ønsker små og store en riktig god påske!

  Første dag etter påske er onsdag 11. april (planleggingsdag tirsdag 10/4).